Skip to content

Uitbouw aannemer

Een uitbouw laten plaatsen gaat u veel moois opleveren. Deze extra ruimte kunt u gebruiken voor een keuken, bijkeuken, werkkamer, slaapkamer of badkamer. Daarnaast voegt het ook waarde toe aan uw huis, dit kan een handig appeltje voor de dorst zijn wanneer u uw huis wellicht gaat verkopen in de toekomst. Een uitbouw aannemer inhuren is sowieso een verstandig plan, maar eerst krijgt u even stap voor stap uitgelegd wat er komt kijken bij het plaatsen van een uitbouw. Daarna krijgt u te horen waarom het handig is om een uitbouw aannemer in te schakelen. Timmerbedrijf Henri helpt u graag hiermee.

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Wat komt er kijken bij het plaatsen van een uitbouw?

Een uitbouw laten plaatsen is een grote stap. Allereerst moet de uitbouw goed passen bij het uiterlijk van het huis; het moet er in opgaan. Tenzij u zelf een architect bent, is het wellicht de moeite waard om hier een architect voor in te schakelen. Tevens moet er een tekening worden aangeleverd aan de uitbouw aannemer, zodat wij van timmerbedrijf Henri weten wat wij moeten doen en wat er van ons wordt verwacht. Vervolgens moet u bepalen of u een houten aanbouw of een stenen aanbouw wilt. Bij een hout(skelet)aanbouw is een fundering niet altijd nodig, maar bij een stenen aanbouw wel. Dit is namelijk de volgende stap; het aanleggen van de fundering. Hier komt timmerbedrijf Henri bij u kijken. Wij regelen het bouwen van de uitbouw, van de fundering tot aan de oplevering. Naast de fundering moet er ook elektra worden getrokken en eventueel leidingen voor sanitair, indien gewenst. Daarna wordt er begonnen aan het dak, de vloer, de ramen en de kozijnen. Tot slot is het een kwestie van afwerking. Dit kunt u zelf regelen, maar we kunnen ook dit eventueel bij u uit handen nemen.

Uitbouw aannemer
"Het plaatsen van een erker in ons huis (een gemeentelijk monument) was een precieze klus. Keurig en geduldig uitgevoerd, precies volgens de vergunningsvoorwaarden. Ook fijn dat jullie terugkwamen toen de afwerking op enkele punten nog wat moest worden bijgewerkt. Dank aan Timmerbedrijf Henri!"
Marco

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Waarom timmerbedrijf Henri als uitbouw aannemer?

Timmerbedrijf Henri helpt u graag als uitbouw aannemer, maar waarom zou u ons inhuren? Die vraag is makkelijk te beantwoorden! Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Wij gaan graag uitgebreid met u in gesprek over uw wensen en hoe wij deze kunnen realiseren als uitbouw aannemer. Daarnaast proberen wij als uitbouw aannemer familiaal over te komen. Wij willen dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt, ook u wanneer u overlast heeft van de uitbouw constructie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in dit soort projecten, dit komt door onze jarenlange ervaringen in de business als timmerbedrijf.