Skip to content

Fijn timmerwerk

Voor fijn timmerwerk bent u bij aannemer en gespecialiseerd timmerbedrijf Henri aan het juiste adres. Met een passie voor timmerwerk gaan onze ware vakmensen graag aan de slag met uw project. Daarbij worden uw wensen voorop gesteld en bent u verzekerd van duurzaam fijn timmerwerk voor goede prijzen. Vraag vandaag nog een offerte aan of laat u eerst adviseren door onze experts. Bij ons is er veel mogelijk als het gaat om timmerwerk!

Timmerwerkzaamheden

Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden. Het begint met het luisteren naar uw wensen en ideeën, vervolgens maken wij een werkbaar plan, zorgen we voor een efficiënte uitvoering en streven naar het mooiste eindresultaat. Wat betreft timmerwerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor fijn timmerwerk, maar ook voor het afhangen en plaatsen van ramen, deuren en kozijn, hang- en sluitwerk en voor een complete houtskeletbouw van een woning. Wat betreft timmerwerk is er bij ons ontzettend veel mogelijk. Zo bent u altijd verzekerd van timmerwerk op maat en we werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. We maken bijvoorbeeld enkel gebruik van hout dat het FSC-keurmerk draagt. Het keurmerk garandeert milieuvriendelijk en economisch verantwoord bosbeheer.

Fijn timmerwerk

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Fijn timmerwerk zolder

De zolder hoeft geen onbenutte ruimte zijn. De vakmensen van Timmerbedrijf Henri kunnen uw zolder transformeren tot een extra slaapkamer, speelkamer of een ruimte vol met opbergoplossingen. Zo zijn we gespecialiseerd in fijn timmerwerk voor zolders en we maken van uw zolder een functionele ruimte. Vertel gerust uw ideeën voor de zolder en wij maken voor onze experts een werkbaar plan. Ook voor het maken en plaatsen van een dakkapel op uw zolder kunt u terecht bij Timmerbedrijf Henri. Zo creëert u extra ruimte en is er meer natuurlijk lichtinval. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Fijn timmerwerk
"Het plaatsen van een erker in ons huis (een gemeentelijk monument) was een precieze klus. Keurig en geduldig uitgevoerd, precies volgens de vergunningsvoorwaarden. Ook fijn dat jullie terugkwamen toen de afwerking op enkele punten nog wat moest worden bijgewerkt. Dank aan Timmerbedrijf Henri!"
Marco

Timmerwerk en onderhoud

U kunt op ons rekenen als het gaat om diverse timmerwerkzaamheden in en rond uw huis. Dat kunnen kleine timmerwerkzaamheden zijn zoals het maken van kasten op maat, maar ook het afhangen van deuren, radiatorombouw en het leggen van houten vloeren. Maar ook als het gaat om grotere timmerwerkzaamheden zoals het plaatsen van een dakraam, het maken van een trap of het construeren van een complete overkapping is voor ons geen enkel probleem. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse onderhoudswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het periodieke onderhoud van kozijnen of het dak. Zo verlengt u de levensduur van de houten elementen in uw huis. Laat ons weten wat voor timmerwerkzaamheden vereist zijn.

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Afbouwtimmerwerk door Timmerbedrijf Henri

Voor een perfecte afwerking biedt Timmerbedrijf Henri ook compleet afbouwtimmerwerk van de hoogste kwaliteit. Zo is de afbouw de finishing touch voor elk project en onze vakmensen staan klaar om met passie aan de slag te gaan. Of het nu gaat om lambrisering, of het leggen van plinten, onze timmermannen hebben oog voor detail en streven elke keer weer naar een prachtig eindresultaat! Van de grove voorbereiding tot het fijne timmerwerk, u kunt op ons rekenen. Van onze dienstverlening gebruikmaken? Laat uw gegevens achter en vraag een vrijblijvende offerte op. We nemen snel contact met u op en bespreken graag uw wensen. Wenst u eerst advies of heeft u een brandende vraag? Stel uw vraag gerust aan onze experts door een mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen. We kunnen u snel van dienst zijn!