Skip to content

Klusjesman Waddinxveen

Als u op zoek bent naar een klusjesman in Waddinxveen of een bouwbedrijf in Waddinxveen dan bent u bij ons aan het goede adres. Ons bouwbedrijf en klusbedrijf in Waddinxveen staat klaar om te helpen bij uw project. Wij realiseren verschillende soorten kleine en grote projecten waarbij wij bouwen en renoveren. Doordat wij in de hele omgeving van Waddinxveen en omstreken werken kunt u ook contact met ons opnemen als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Reeuwijk, bouwbedrijf in Moordrecht, timmerbedrijf in Gouda of een klusjesman in Gouda. We werken dan ook nauw samen met verschillende professionals in de omgeving. Wij hebben altijd een team klaar staan om u te helpen met uw project.

Bouwen in verschillende fases

Het maakt niet uit of u alleen een klusjesman in Waddinxveen in wilt huren, een timmerman in Waddinxveen of een heel team nodig heeft via ons timmerbedrijf in Waddinxveen. Wij nemen altijd de tijd om in verschillende stappen het project in kaart te brengen. Zo zorgen wij ervoor dat het proces soepel verloopt en wij het project goed kunnen uitvoeren. Het kan zijn dat u voor een project al bouwtekeningen heeft, meestal maken wij de bouwtekeningen voor u naar aanleiding van het intakegesprek. Onze aannemer of architect zorgt voor een goede schets waar vanuit wij verder kunnen kijken of dit geschikt is voor uw woning.

klusjesman waddinxveen

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Bepalen van het resultaat

De bouwtekeningen worden dus na het gesprek gemaakt. We kunnen gaan kijken welke materialen en hoeveel materiaal er nodig is. Hieruit volgt ook de precieze offerte die opgesteld wordt. Zo kunt u eerst inzien hoeveel het project kost voordat we beginnen. Indien er naast timmerlui, andere professionals nodig zijn dan schakelen wij die in. wij kennen betrouwbare en gecertificeerde vakmannen in de omgeving. Onze klusjesman in Waddinxveen werkt nauw samen met een vast team van professionals zodat we zeker zijn van goed resultaat en effectief werk. Wij hebben dan ook een fijn team die kan helpen met het maken van de plannen en uiteindelijk realiseren van het project.

klusjesman waddinxveen
"Henri is een echte professional. Waar niemand het aandurfde om een stellage te bouwen aan de zijkant van ons huis in de binnenstad van gouda, kwam Henri met de oplossing. We zijn hem dankbaar en heel tevreden. Zowel over zijn werk als over hem als persoon en de communicatie."
Louise

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Beginnen met de bouw

Nadat de planning rond is en het materiaal besteld is kunnen we aan de slag gaan. Wij laten van te voren weten wanneer we verwachten alles binnen te hebben en wanneer onze klusjesman in Waddinxveen met zijn team kan beginnen. We willen effectief werken waar we met de bestelling van het materialen en het werken rekening mee houden. In deze uitvoerende fase kan alles gerealiseerd worden. Dit is natuurlijk ontzettend leuk om te zien en volgen. Nadat de fundering is gelegd en het framewerk staat ziet u al snel hoe de ruimte eruit gaat zien. Afhankelijk van het project kan het al in een dag klaar zijn of toch een aantal dagen of weken in beslag nemen. Een uitbouw kan al in vijf dagen klaar zijn, bij een grotere uitbouw duurt dit wat langer.