Skip to content

Wat kost een uitbouw?

Een uitbouw kan veel voor uw huis doen. Het creëert extra ruimte, of dit nu een slaapkamer (plus badkamer), een werkkamer of een (bij)keuken is. Daarnaast levert het misschien extra waarde voor uw huis op, een uitbouw is immers erg geliefd bij mensen die op zoek zijn naar een nieuw stekje. Maar, wat kost een uitbouw? U wilt wel weten waar u aan toe bent voordat u een uitbouw gaat laten plaatsen. Wij van timmerbedrijf Henri laten u graag weten wat een uitbouw kost.

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Wat kost een uitbouw?

Allereerst zult u de kosten eens gaan moeten onderverdelen. Bij een uitbouw komt namelijk het nodige kijken. U zult van tevoren misschien een architect moeten gaan inhuren om tekeningen te maken van de uitbouw, inclusief de leidingen, elektra en het sanitair. Dit is nodig zodat de uitbouw aannemer weet wat hij of zij moet doen bij de klus. Een architect is niet goedkoop, u kunt zeker rekenen op een tarief van ongeveer € 150,00 per uur. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van hoelang de architect bezig is en wat voor soort architect u inhuurt.

Vervolgens zult u een aannemer voor de uitbouw moeten gaan inhuren. De aannemer gaat u een offerte sturen op basis van de tekeningen van de architect, en uw wensen. Ook de kosten van de uitbouw kunnen dus flink variëren en zijn afhankelijk van vele factoren. De grootte, de materialen die gebruikt gaan worden, de tijd die de aannemer er mee bezig is en natuurlijk de prijs van de aannemer. Wat kost een uitbouw? Is dus een vrij moeilijke vraag om antwoord op te geven. Wel kan er ongeveer een schatting gemaakt worden. De grootte is de meest beïnvloedende factor in dit geval, maar het zal u ongeveer tussen de € 15.000 en € 30.000 kosten.

Wat kost een uitbouw
"Reageerde direct en was in de gelegenheid om wat dingen in de planning om te zetten en binnen 2 weken was de klus geklaard."
Robin

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Waarom timmerbedrijf Henri voor uw uitbouw?

Timmerbedrijf Henri is er voor al uw projecten, zo ook voor uw uitbouw. Wat een uitbouw kost, weet u nu zo om en nabij. Wat er nu nog op zit, is het uitkiezen van een uitbouw aannemer. Timmerbedrijf Henri wilt u graag helpen bij uw uitbouw. Met onze jarenlange expertise en hart voor het vak zetten wij het beste resultaat neer. Wij luisteren naar uw wensen, denken met u mee en zorgen ervoor dat elke partij tevreden is. Om dit te realiseren hanteren wij een familiale aanpak, die niet in de weg staat van onze professionaliteit, maar haar alleen maar ten goede komt.