Skip to content

Aannemer

Heeft u een aannemer nodig voor een bouwproject? Timmerbedrijf Henri is uw vertrouwde partner voor al uw bouw- en verbouw projecten. Wij zijn ware professionals en gaan met passie aan de slag. Als klant staat u op nummer één en we luisteren graag naar uw wensen. Als allround timmerbedrijf kunnen we veel voor u betekenen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek of vraag direct een offerte op door uw gegevens achter te laten.

Wanneer heeft u een aannemer nodig?

Of het nu gaat om renoveren van uw keuken, het uitbreiden van uw leefruimte of het realiseren van een compleet nieuw woonproject, de expertise van ervaren aannemers is onmisbaar. Als ervaren timmerbedrijf hebben we al vele mooie projecten mogen realiseren en staan we ook klaar voor uw project. Dat kan een klein renovatieproject zijn, maar ook zijn we als aannemer inzetbaar voor verschillende werkzaamheden binnen de bouw. Zo zorgen we voor een werkbaar bouwplan en coördineren we met onze vakmensen of derden voor een gestroomlijnd proces en een succesvol eindresultaat.

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Hoe kiest u de juiste aannemer?

Het selecteren van de juiste aannemer bepaalt het succes van uw bouwproject. Om de beste keuze te maken, is het een goed idee om te kijken naar ervaring en expertise. Timmerbedrijf Henri heeft ruime ervaring in de bouwsector en wij hebben al talloze succesvolle projecten afgerond. Zo beschikken wij over de nodige expertise om uw visie en wensen werkelijkheid te maken. We laten u dan ook graag met trots ons portfolio zien en delen graag referenties van onze vertrouwde klanten. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van transparante communicatie voor een succesvolle samenwerking.

Aannemer
"Reageerde direct en was in de gelegenheid om wat dingen in de planning om te zetten en binnen 2 weken was de klus geklaard."
Robin

Aannemer voor de verbouwing van uw huis

Wilt u een aannemer voor de verbouwing van uw huis? Timmerbedrijf Henri staat paraat. Een verbouwing kan uitdagend zijn, maar met ons ben je verzekerd van kwaliteit. Of u nu droomt van een moderne keuken, luxe badkamer of een ruime uitbouw voor meer leefruimte, wij zorgen ervoor dat uw ideeën worden gerealiseerd. We beginnen dan ook altijd met een oriënterend gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte, rekening houdend met uw budget. Bij akkoord op de offerte kunnen wij snel schakelen.

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Aannemer voor aanbouw

Wilt u graag uw woning uitbreiden? Timmerbedrijf Henri is de aannemer voor al uw aanbouw ideeën. Met een aanbouw creëert u een praktische ruimte die aansluit op uw behoeften. Dat kan bijvoorbeeld een extra slaapkamer zijn, maar ook een kantoor of een complete serre. We denken graag met u mee voor een slimme ruimteoptimalisatie. We gebruiken hoogwaardige tools en we maken uitsluitend gebruik van hout met het FSC-keurmerk. Zo streven we niet alleen naar kwaliteit, maar houden we ook rekening met het milieu.

Kies voor Timmerbedrijf Henri

Als opdrachtgever kiest u voor betrouwbaarheid, vakmanschap en klantgerichtheid. Ons toegewijde team staat klaar om aan uw bouwproject te beginnen, van ontwerp tot aan het fijne timmerwerk en de afwerking. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of laat uw gegevens om een offerte te ontvangen. U kunt eenvoudig de gewenste werkzaamheden selecteren en wij nemen op korte termijn contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.