Skip to content

Timmerbedrijf

Een betrouwbaar timmerbedrijf inschakelen? Timmerbedrijf Henri is gespecialiseerd in diverse timmerwerken, variërend van op maat gemaakte meubels, tot aan de casco aftimmering van grootschalige projecten. Onze dienstverlening is breed en er is veel mogelijk wat betreft timmerwerkzaamheden. Heeft u een specifieke klus of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of laat uw gegevens achter en ontvang op korte termijn een offerte. We kunnen u snel van dienst zijn!

Werk timmerman

Wilt u graag een ervaren timmerman inschakelen voor uw project? Het team van Timmerbedrijf Henri staat klaar. Zo omarmen we de eeuwenoude tradities en technieken van het timmermansvak. Onze ervaren vakspecialisten brengen niet alleen hun expertise, maar ook hun passie voor houtbewerking. Of het nu gaat om het restaureren van historische houten elementen van een monumentaal pand of het creëren van op maat gemaakte meubelstukken, als allround timmerbedrijf zetten we ons in voor kwaliteit en precisie. Zo gaan we verder dan alleen het leveren van kwaliteit timmerwerk. We zetten u als klant op nummer één en streven ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen! Of het nu gaat om het plaatsen van kozijnen, deuren en ramen, of het creëren van houten accenten in uw interieur, u bent bij Timmerbedrijf Henri aan het juiste adres!

Timmerbedrijf

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Aftimmeren

De finishing touch maakt pas echt het verschil en daarom zien we het aftimmeren dan ook als een kunst op zich. Onze vakmensen zijn bedreven in het perfectioneren van details, zodat het timmerwerk prachtig aansluit op de ruimte. Of het nu gaat om het afwerken van kozijnen, plinten of andere houten elementen, Timmerbedrijf Henri is de aangewezen partij. Zo maken we enkel gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken, zodat ook de kleinste details door het aftimmeren naar voren komen.

Timmerbedrijf
"Henri had snel tijd om een tussenwand en een deur bij ons thuis te zetten. Na snel en hard te hebben gewerkt was hij in 1 weekend al klaar.
Zeer tevreden over het resultaat en de arbeidsethos, aanrader."
Willem

Dak timmeren

Een goed getimmerd dak is belangrijk voor zowel de veiligheid als de uitstraling. Als u een dak opbouw nodig hebt voor uw woning, schuur of bedrijfspand, dan staan onze vakmensen klaar. Ook als het gaat om periodiek onderhoud of een probleem aan de houten elementen van uw dak, kunt u zeker bij ons terecht. Het timmeren van een dak vereist technische kennis en ervaring. Of het nu gaat om een reparatie, renovatie of nieuwbouw, bij Timmerbedrijf Henri bent u verzekerd van een duurzaam en stijlvol dak.

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Overkapping timmeren

Altijd al een overkapping willen hebben? Een overkapping kan een gezellige plek zijn voor familiebijeenkomsten, maar ook een carport of simpelweg een ruimte om het hele jaar door van de tuin te genieten. Onze vakspecialisten realiseren graag een overkapping op maat, rekening houdend met uw specifieke wensen en kenmerken van uw woning. Zo wordt het een verlengstuk van uw woning en tuin.

Neem contact op

Voor al uw timmerwerkzaamheden, groot of klein, kunt u terecht bij Timmerbedrijf Henri. Of het nu gaat om de kleinere timmerwerkzaamheden zoals het maken van kasten op maat, een houten vloer leggen of uw plafond verlagen, tot aan de grotere werkzaamheden zoals een overkapping maken of een dakraam plaatsen, u kunt bij ons terecht. Op basis van uw wensen en budget ontvangt u een offerte, zodat u direct weet waar u aan toe bent. We begrijpen ook dat u geen half jaar tot jaar wilt wachten op de afronding van de werkzaamheden en daarom werken we zo efficiënt mogelijk. Samen met u kijken we naar de best passende en snelste oplossing en houden we de kosten zo laag mogelijk, zonder in te leveren op kwaliteit.