Skip to content

Wat kost timmerwerk

Wat kost timmerwerk nu precies? Als u timmerwerk wenst dan kunt u terecht bij Timmerbedrijf Henri. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden binnen uw huis in kaart te brengen. De prijzen voor ons timmerwerk zijn afhankelijk van het soort timmerwerk op maat. We bespreken dan ook graag uw budget en kunnen al snel een indicatie geven. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Laat uw gegevens achter of neem vandaag nog contact op voor een indicatie.

Wat kost een timmerman?

Bij Timmerbedrijf Henri begrijpen we dat de kosten een belangrijke overweging zijn in de plannen van uw project. Daarom kijken we samen naar de beste en voordeligste oplossing passend bij uw budget. Hoewel de kosten voor onze werkzaamheden sterk kunnen variëren, hanteren we standaard scherpe tarieven. Afhankelijk van het type klus kunnen we u dan ook altijd een indicatie geven. Grotere timmerwerkzaamheden zoals het bouwen van een schuur of houtskeletbouw van een complete woning zijn altijd op aanvraag, aangezien de prijs afhankelijk is van het ontwerp. Wat kost ons timmerwerk precies? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost timmerwerk

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Werkzaamheden timmerman

Van fijn timmerwerk en kleine timmerwerkzaamheden tot aan grotere timmerwerkzaamheden aan uw woning of bedrijf, onze vakmensen staan paraat. Er is bij ons veel mogelijk als het gaat om binnen en buiten werkzaamheden. Van het afhangen en plaatsen van ramen, deuren en kozijnen tot aan hang-en-sluitwerk, gevelbetimmering en het construeren van een dakkapel of voor complete houtskeletbouw. Maar ook het fijne timmerwerk zoals op maat gemaakte meubels, interieurbouw, een houten trap of een trapkast en nog veel meer. We luisteren graag naar uw wensen en komen met een passende oplossing.

Wat kost timmerwerk
"Het plaatsen van een erker in ons huis (een gemeentelijk monument) was een precieze klus. Keurig en geduldig uitgevoerd, precies volgens de vergunningsvoorwaarden. Ook fijn dat jullie terugkwamen toen de afwerking op enkele punten nog wat moest worden bijgewerkt. Dank aan Timmerbedrijf Henri!"
Marco

Timmerwerk op maat

Als u kiest voor klusbedrijf Henri, dan bent u verzekerd van timmerwerk op maat. Zo zorgen we er altijd voor dat de houten elementen passen bij uw huis. Daarnaast zorgen we voor een fraaie afwerking als het gaat om timmerwerk aan muren en plafonds. Zo heeft u zelf een grote inspraak op hoe het eruit komt te zien. We luisteren graag naar uw wensen wat betreft de indeling, afmeting en vorm en zorgen voor een passende oplossing. Wat kost ons timmerwerk op maat? Dat is afhankelijk van het soort maatwerk, maar we stellen graag een offerte voor u op.

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Interieur timmerwerk

Ook als het gaat om interieur timmerwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn onze vakmensen gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief interieur timmerwerk dat verder gaat dan de standaardoplossingen. Of het nu gaat om het plaatsen lambrisering, vervaardigen van op maat gemaakte meubels of het integreren van unieke houten accenten. Op basis van uw wensen creëren we een interieur dat niet alleen functioneel is, maar ook past bij uw levensstijl.

Wat kost ons timmerwerk? Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op de website. Door uw gegevens achter te laten en de gewenste werkzaamheden te selecteren, kunnen we u snel van dienst zijn. U kunt eventueel foto’s toevoegen, zodat we een goede indicatie krijgen van de ruimte. Heeft u vragen of wenst u advies wat betreft timmerwerkzaamheden? U kunt uw vraag altijd naar onze e-mail sturen of geef ons een belletje!