Skip to content

Verbouw

Wilt u uw woning uitbreiden of andere indeling? Bij Timmerbedrijf Henri kunt u terecht voor een complete verbouw op maat. Zo staan we als aannemer klaar om uw verbouwingsdromen te verwezenlijken. Of het nu gaat om het creëren van een keuken, verbouwen van een nieuwe verdieping, een badkamer plaatsen of een renovatie, u bent bij ons aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op om de vereiste werkzaamheden te bespreken of vraag direct een offerte aan. We kunnen u snel tot dienst zijn!

Hoe we een verbouwing aanpakken

Bij Timmerbedrijf Henri begrijpen we dat elke verbouw uniek is. Daarom beginnen we allereerst met het in kaart brengen van uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Zo gaan we graag in gesprek onder genot van koffie en luisteren we naar wensen en delen we onze ideeën. Wij zorgen vervolgens voor een concreet plan. Of het nu gaat om het vergroten van een bestaande kamer, toevoegen van een serre of creëren van een open leefruimte, bij Timmerbedrijf Henri kunt u rekenen op vakmanschap en staat u als klant altijd op nummer één!

Verbouw

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Verbouwing van meerdere verdiepingen

Droomt u van extra ruimte? Verbouw uw andere verdiepingen! Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van een extra slaapkamer of het omtoveren van uw zolder tot een stijlvolle leefruimte. Hetzelfde geldt ook voor het verbouwen en transformeren van bijvoorbeeld een kelder tot een gezellige speelruimte. Met onze bouwkundige kennis en ervaring zorgen we dat structurele wijzigingen vakkundig worden uitgevoerd met behoud van de integriteit van uw woning. Want het toevoegen van een extra ruimte of gehele verdieping is grondig timmerwerk. We verzinnen maatwerk oplossingen voor structurele aanpassingen. Of het nu gaat om het versterken van funderingen, het plaatsen van draagbalken het plaatsen van een trap, wij zorgen voor zorgeloze verbouw van uw woning.

verbouwing gouda cornelis ketelstraat
"Timmerbedrijf Henri heeft conform afspraak producten opgeleverd. Netjes gewerkt, met een mooi resultaat."
Mark

Verbouw en renovatie

Wilt u bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of vloer renoveren? Timmerbedrijf Henri zorgt voor een duurzame oplossing. Zo werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en hout met het FSC-keurmerk. Ook als u delen van uw woning wilt renoveren, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo streven we ernaar om de charme van uw woning te behouden en toch een modern tintje te geven. Zeker als het aankomt op de renovatie van keuken of badkamers. Dit zijn vaak ruimtes die u als eerste wilt aanpakken. Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen en renoveren van deze ruimtes, zonder uw wensen uit het oog te verliezen.

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Kies voor verbouw bedrijf Henri

Bij Timmerbedrijf Henri geloven in het leveren van meer dan alleen vakmanschap. Bij ons staat de klant op nummer één en met die insteek luisteren we naar uw wensen. Zo zorgen we tevens voor transparantie, betrouwbaar en open communicatie, zodat u precies weet wat u kunt verwachten van onze dienstverlening. Door te kiezen voor Timmerbedrijf Henri haalt u niet alleen vakmensen in huis, maar ook partners die uw visie en wensen delen en graag realiseren! Of het nu gaat om een complete verbouwing of om timmerwerk op maat, u kunt rekenen op een prachtig eindresultaat. Daarnaast kijken we altijd samen met u naar de beste en voordeligste oplossing voor uw verbouw. Geef ons een belletje of laat uw gegevens achter en ontvang op korte termijn een vrijblijvende offerte!