Skip to content

Timmerbedrijf Waddinxveen

Verbouwen om meer ruimte te creëren via Timmerbedrijf Waddinxveen

Veel is mogelijk bij het verbouwen van een woning. Zo is het mogelijk om bij ons bouwbedrijf in Waddinxveen, maar ook bij ons bouwbedrijf in Reeuwijk en ons bouwbedrijf Moordrecht een aanvraag voor uw project in te dienen. Verschillende aanpassingen te doen binnen de woning en buiten de woning, denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbouwen van bestaande kamers. Van twee kamers één kamer realiseren of juist de kamer verdelen. U kunt hierbij denken aan het samenvoegen van twee slaapkamers, een zolder ombouwen tot washok of slaapkamer. In de woonkamer realiseren we ook veel projecten. Vaak gaat het om het uitbreiden van ruimtes door een open keuken te creëren of een bijkeuken aan te bouwen.

 

Contactgegevens

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Post adres

Ambachtsstraat 39,
2802 AM Gouda

Slaapkamer verbouwen

Van twee kamers één kamer realiseren of juist de kamer verdelen en twee kamers is een project die we vaak zien. Onze timmerbedrijf in Waddinxveen schakelt de juiste timmerman in die in de omgeving van Waddinxveen werkt. Dit gebeurt vaak in slaapkamers. Wanneer meer ruimte nodig is omdat u een extra kamer nodig heeft dan is dit zeker te realiseren. Dit kan handig zijn voor logees, binnen uw gezin om wanneer u een werkkamer wilt. Een extra slaapkamer creëren kan door een bestaande slaapkamer te verbouwen, een zolder te verbouwen of bij de benedenverdieping een kamer te realiseren. We kunnen dan met u meedenken wat handig is binnen de ruimte om alles zo effectief mogelijk in te delen.

Kleinere projecten in de slaapkamer

Wanneer u een ruime slaapkamer wilt met bijvoorbeeld in walk-in closet dan is dit zeker ook te realiseren. Binnen de slaapkamer kan een muur worden gemaakt met deur zodat het twee afzonderlijke kamers zijn. Dit kan handig zijn wanneer er veel ruimte over is en een kast de ruimte geen recht doet. Voor een walk in closet is het ook mogelijk om een tussenwand te plaatsen met een doorgang in de muur. Het plaatsen van een tussenwand gaat makkelijk en snel waardoor dit project ook niet veel tijd in beslag neemt.

Een slaapkamer of woonkamer verdelen

Als u een slaapkamer of woonkamer deels wilt scheiden dan is een tussenwand met een boog dus een ideale optie. U creëert twee aparte ruimtes maar behoud een ruim gevoel. De kamer is dan ingedeeld in twee delen maar door de boog ook wel weer open. U zit dan niet met een deur die voor minder lichtinval zorgt. Daarnaast kunt niet iets daar plaatsen. Een boog geeft tevens een ruimer gevoel. Doordat de ruimte open wordt gehouden zorgt u dat de beide ruimtes verbonden blijven. Timmerbedrijf Waddinxveen denkt graag met u mee. Naast onze klusbedrijf in Waddinxveen waar onze klusjesman in Waddinxveen voor u klaar staat, kunt u ook ons timmerbedrijf in Gouda benaderen. Onze klusjesman in Gouda helpt u graag mee om uw project te realiseren.

Voor klein onderhoud hebben wij helaas de komende periode géén mogelijkheid om dit uit te voeren in verband met de huidige bouwdrukte.

Als het om vervangen of repareren van klein onderhoud gaat, hebben wij hieronder een lijst met veel voorkomende voorbeelden:

Twijfelt u of uw aanvraag hier wel of niet onder valt of heeft u meerdere combinatie van klein onderhoud neem dan telefonisch contact met ons op.