Skip to content

Dak opbouw

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van een dak opbouw? Dan bent u bij Timmerbedrijf Henri aan het juiste adres! Bij Timmerbedrijf Henri zetten we onze jarenlange ervaring en expertise in om hoogwaardig timmerwerk en duurzame oplossingen te bieden die aan al uw wensen voldoen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een dak opbouw? Neem contact op voor een adviesgesprek of laat uw gegevens achter voor een op maat gemaakte offerte.

Dak opbouw

Met een doordachte dak opbouw aan de binnenkant van uw woning, kunt u uw leefruimte optimaliseren. Want soms wilt u dat uw huis meegroeit met uw behoeften. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen voor een dak opbouw creëren die voldoet aan uw wensen en eisen. Of het nu gaat om een extra slaapkamer, werkruimte of een ander soort uitbreiding, wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen om een comfortabele en functionele dak opbouw en ruimte te realiseren.

Dak opbouw

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Dak opbouw en uitbouw

Heeft een dak opbouw nodig? Wij van Timmerbedrijf Henri staan voor u klaar.  Zo begrijpen we het belang van harmonie in uw woning en zorgen dan ook voor een naadloze integratie van de dak opbouw op uw bestaande uitbouw, waardoor uw huis een samenhangend geheel wordt. Een dak opbouw is vaak mogelijk bij huizen met een plat dak of een dak met redelijk lage hellingshoek. 

Dak opbouw
"Henri is een echte professional. Waar niemand het aandurfde om een stellage te bouwen aan de zijkant van ons huis in de binnenstad van gouda, kwam Henri met de oplossing. We zijn hem dankbaar en heel tevreden. Zowel over zijn werk als over hem als persoon en de communicatie."
Louise

Opbouw dak met dakpannen

Wilt u een opbouw dak laten zetten met dakpannen? Timmerbedrijf Henri maakt het mogelijk! Door een opbouw dak met dakpannen te plaatsen geeft u uw huis karakter. Wij hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat uw dak niet alleen solide is, maar er ook nog eens strak en fraai uitziet. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor een traditionele stijl of een modern ontwerp. Bekijk ook onze eerdere projecten voor een goede indruk en laat je inspireren!

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Dak opbouw of dakkapel

Kiest u voor een dak opbouw of een dakkapel? Een dak opbouw is in feite elke vorm van uitbreiding op een dak van een woning die niet als dakkapel kan worden aangemerkt. Een nokverhoging is ook een vorm van een dak opbouw en verandert afhankelijk van het verlengen ook het aanzicht van een woning. Een dakkapel kan alleen op een schuin dak geplaatst worden en het is ook geen extra verdieping. Of u nu een dak opbouw wilt of een dakkapel, Wij kunnen beiden realiseren. Voor een dak opbouw is er in alle gevallen een vergunning nodig, maar een dakkapel kan onder bepaalde voorwaarden vergunningvrij worden geplaatst. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Wij van Timmerbedrijf Henri staan voor u klaar

Of u nu een complete dak opbouw wenst of graag gebruikmaakt van onze andere diensten, wij staan voor u klaar. Zo kunt u altijd een beroep op ons doen als het gaat om de meest uiteenlopende timmerwerken. We denken graag met u mee en streven naar het mooiste eindresultaat. Bent u benieuwd naar de kosten voor een dak opbouw? Laat uw gegevens achter en ontvang op korte termijn een offerte. Heeft u een vraag over een dak opbouw of andere timmerwerkzaamheden? Wij staan klaar om uw vakkundig advies te geven.