Skip to content

Aannemer Gouda

Als aannemer in Gouda ontzorg ik u tijdens het uitvoeren van de door u gewenste bouwwerkzaamheden. Dit of dit het maken van maatwerk kasten, het plaatsen van een aanbouw of het bouwen van een complete woning is. Wanneer u een nieuwe woning wilt laten kijken zijn er namelijk heel wat zaken waarmee u rekening moet houden. Hierbij kunt u denken aan het aanvragen van de juiste vergunningen, het op zoek gaan naar de juiste vakspecialisten, het bestellen van de juiste bouwmaterialen, etc. Al dit soort zaken neem ik als bouwbedrijf in Gouda u uit handen. Hierdoor kunt u zichzelf concentreren op uw eigen dagelijkse bezigheden terwijl de door u gewenste bouwwerkzaamheden vakkundig, accuraat en secuur uitgevoerd worden. Wij leveren het eindresultaat pas op, op het moment dat u tevreden bent.

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Het eindresultaat

Het eindresultaat van het uit laten voeren bouwwerkzaamheden is waar het om draait. Dit zodat u straks over dié droomwoning kunt beschikken of over een lang gekoesterde wens zoals een grote maatwerk inloopkast op de overloop. Als aannemer in Gouda zorg ik er samen met de vakspecialisten voor dat u meer dan tevreden zult zijn over het eindresultaat. Door mijn jarenlange ervaring als timmerman heb ik namelijk een groot netwerk met allemaal vakspecialisten in de bouwbranche opgebouwd. Daarnaast kom ik te allen tijde de afspraken die ik met u maak na. Door mij als aannemer in Gouda in te schakelen, weet u waar u aan toe bent. Daarnaast heeft het inschakelen van een aannemer veel voordelen.

Aannemer Gouda
"Henri denkt goed mee over hoe een klus het beste uitgevoerd kan worden en levert goed werk af. In de offerte zijn alle werkzaamheden en materialen duidelijk beschreven, waardoor er achteraf geen verrassingen zijn. Wij zijn tevreden!"
Annet

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Voordelen van een aannemer

Door een aannemer in te schakelen voor de uitvoering van de door u gewenste bouwwerkzaamheden, bent u verzekerd van een goed verloop van deze werkzaamheden. Als aannemer in Gouda zorg ik er namelijk voor dat de vakspecialisten op de juiste manier aangestuurd worden, dat zij beschikken over de juiste bouwmaterialen en dat er vakwerk ontstaat. Daarnaast kan ik u eveneens voorzien van advies voordat de bouwwerkzaamheden van start gaan. Door mijn jarenlange ervaring als timmerman in Gouda heb ik inmiddels heel wat kennis van zaken verkregen. Hierdoor kan ik u voorzien van het juiste bouwadvies met betrekking tot de uitvoering van verschillende bouwwerkzaamheden. Dit of dit nu gaat over het plaatsen van nieuwe kozijnen, of het strippen van een complete woning.