Skip to content

Casco aftimmering

Bent u op zoek naar vakmanschap en precisie voor de casco aftimmering van de gehele woning of enkel uit- of aanbouw? Dan bent u bij Timmerbedrijf Henri aan het juiste adres! Zo garanderen we een hoogwaardige afwerking met een aandacht voor detail. Ongeacht uw wensen zorgen we voor een prachtig eindresultaat, ook als het gaat om casco opleveringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om uw wensen te bespreken!

Casco oplevering huis

Of het nu gaat om een nieuwbouwhuis of een bestaande woning, wij kunnen zorgen voor een complete casco aftimmering van een huis. Zo is de basis van elk huis cruciaal en zijn het de eerste stappen naar een solide en duurzaam fundament. We zorgen voor de basisstructuur zonder afwerking. Als u wel fijn timmerwerk wenst, dan horen we dat uiteraard graag. Onze vakmensen kunnen beiden realiseren, ongeacht de schaal van het project. Daarnaast maken we graag duidelijke afspraken met de verschillende partijen omtrent de casco oplevering van uw huis.

Casco aftimmering

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Casco oplevering betekenis

Bij een casco oplevering van een huis wordt er een ruimte opgeleverd met enkel de basiselementen. Denk bijvoorbeeld aan de dragende constructie, wanden en de vloeren. Dat bepaalt voornamelijk de basisstructuur van de woning. Wat ontbreekt is de afwerking en installaties en er is dan ook meer ruimte voor aanpassingen. Een groot voordeel van een casco oplevering kan zijn dat de startkosten lager zijn, aangezien er geen sprake is van afwerking of installaties. Daarnaast is er meer flexibiliteit aangezien er meer vrijheid is om interieur en afwerking naar eigen smaak aan te passen. Is uw woning casco opgeleverd en bent u op zoek naar een casco aftimmering? Timmerbedrijf Henri is de aangewezen aannemer!

Casco aftimmering
"Henri is een echte professional. Waar niemand het aandurfde om een stellage te bouwen aan de zijkant van ons huis in de binnenstad van gouda, kwam Henri met de oplossing. We zijn hem dankbaar en heel tevreden. Zowel over zijn werk als over hem als persoon en de communicatie."
Louise

Casco oplevering badkamer

De badkamer is vaak het pronkstuk van een huis. U wenst dan ook dat deze ruimte zo efficiënt en grondig wordt geplaatst, maar ook wordt afgewerkt. Bij de casco oplevering van een badkamer zijn alle basisvoorzieningen aanwezig. Denk aan alle leidingen, afvoeren en soms ook inrichting van bad of douche. Er ontbreekt echter een volledige afwerking en er zijn dan ook aanvullende werkzaamheden nodig. Bij Timmerbedrijf Henri kunt u terecht voor de casco aftimmering van uw badkamer. Zo kunt u denken aan de aftimmering van wanden, plafond, vloeren en aftimmering rondom geplaatst sanitair, maar ook rondom accessoires en details zoals spiegels, houders en verlichting.

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Een casco plus oplevering

Wenst u naast de casco oplevering van uw huis ook een plus oplevering? De vakmensen van Timmerbedrijf Henri staan paraat. Bij een casco plus oplevering zitten naast de basisstructuur ook extra afwerkingen zoals vloeren, verlichtingssystemen en andere maatoplossingen. We luisteren graag naar uw wensen, zorgen voor een solide casco aftimmering en kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat. Bij het casco ontwerp integreren we graag uw wensen en ideeën en komen we met een strak plan. Daarnaast bent u verzekerd van transparante communicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Casco aftimmering door Timmerbedrijf Henri

Wenst u een volledige casco aftimmering? Neem dan vrijblijvend contact op met Timmerbedrijf Henri. Zo staan onze vakmensen klaar om aan de slag te gaan met uw project. Dankzij onze ervaring, passie voor vakmanschap en oog voor detail garanderen we een prachtige aftimmering, zodat u verder kunt gaan met het realiseren van uw droomwoning. Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Laat uw gegevens achter en ontvang op korte termijn een offerte of bel direct om de wensen te bespreken!