Skip to content

Bouwbedrijf Gouda

Wilt u van uw woning uw droomwoning maken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Ik ben van Timmerbedrijf Henri als hét bouwbedrijf in Gouda u graag van dienst. Wij voeren verschillende bouwwerkzaamheden uit zodat uw woning straks echt dié droomwoning wordt. Als timmerman in Gouda heb ik een jarenlange ervaring opgebouwd tijdens het uitvoeren van mijn werkzaamheden als timmerman. Ik beschik over een groot netwerk met allemaal vakspecialisten in de bouwbranche en kom de afspraken die ik met u maak goed na. Het is voor u immers belangrijk dat u weet waar u aan toe bent.

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Afspraken nakomen

Als bouwbedrijf in Gouda vind ik het belangrijk dat ik de afspraken die ik met u maak nakom. Dit zodat u niet teleurgesteld bent in de uitvoering van de door u gewenste bouwwerkzaamheden. Samen met mijn netwerk van vakspecialisten ben ik in staat om allerlei grote bouwwerkzaamheden voor u uit t voeren. Voor het uitbouwen van uw woning van de boven- tot de onder verdieping, het plaatsen van een dakkapel, het strippen van uw woning, het plaatsen van een nieuwbouwwoning, etc. bent u bij Timmerbedrijf Henri aan het juiste adres. Door mij als aannemer in Gouda in te schakelen, ontzorg ik u met betrekking tot het uitvoeren van de door u gewenste bouwwerkzaamheden en alles wat daarbij komt kijken. Hierbij kunt u denken aan het bestellen van de juiste bouwmaterialen en het inschakelen van de juiste vakspecialisten.

Bouwbedrijf Gouda
"Henri is een echte professional. Waar niemand het aandurfde om een stellage te bouwen aan de zijkant van ons huis in de binnenstad van gouda, kwam Henri met de oplossing. We zijn hem dankbaar en heel tevreden. Zowel over zijn werk als over hem als persoon en de communicatie."
Louise

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

De juiste vakspecialisten

Het is belangrijk dat de door u gewenste bouwwerkzaamheden uitgevoerd wordt door de juiste vakspecialisten. Dit zodat u straks meer dan tevreden bent over het eindresultaat. Door mij als bouwbedrijf in Gouda in te schakelen, zorg ik voor zo’n eindresultaat. In het door mij opgebouwde netwerk zitten verschillende vakspecialisten in de bouwbranche. Of u nu een overkapping op uw terras wilt laten plaatsen, nieuwe kozijnen in uw woning wilt of een recreatiewoning of woonhuis wilt laten bouwen, alles is mogelijk. Na het bespreken van uw wensen en behoeften met betrekking tot het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden, ga ik op zoek naar de juiste vakspecialisten. Samen met hun lever ik vakkundig werk. Elke klus wordt secuur opgepakt en wij streven naar een snelle en nette afhandeling. Dit zodat u zo snel mogelijk kunt gaan genieten van het eindresultaat.