Skip to content

Klusbedrijf Waddinxveen

Klusbedrijf in Waddinxveen

Als u op zoek bent naar een klusbedrijf in Waddinxveen of een klusjesman in Waddinxveen dan kunnen wij u zeker helpen. Wij werken in de wijde omgeving om te helpen met het realiseren van diverse projecten in en om uw huis. Zo kunnen wij u ook helpen als u op zoek bent naar een klusjesman in Gouda of een timmerbedrijf in Gouda, bouwbedrijf in Moordrecht, bouwbedrijf in Reeuwijk en dus een bouwbedrijf in Waddinxveen.

 Uw woning ruimer maken

Afhankelijk van uw wensen is ontzettend veel te realiseren. We kunnen met u kijken naar de huidige bouw en de stijl daarop aanpassen. We kunnen een mooi geheel maken of echt een toevoeging aan de woning. Dit is helemaal afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen we de materialen en kleuren die gebruikt zijn in het huis terug laten komen in de uitbouw. We kunnen de woning ook juist goed uit laten komen door bijvoorbeeld veel gebruik te maken van glas of bepaalde kleuren metalen. Het gevoel van een serre kunnen we ook realiseren. Of natuurlijk een serre zelf.

Contactgegevens

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Post adres

Ambachtsstraat 39,
2802 AM Gouda

bouwbedrijf gouda

Een uitbouw realiseren

We kunnen ook een uitbouw realiseren. Dit geeft veel meer ruimte in huis. Zo kunt de meubels net wat ruime plaatsen of een extra zitje creëren, een uitbouw wordt tegenwoordig ook veel als werkplek gebruikt. Zo kunt u een apart plekje creëren maar wel in de woonkamer blijven zitten. De grootte van de uitbouw is natuurlijk bepalend voor de indeling van uw meubelen. Als u al de keuze heeft gemaakt voor vastzetten dan is het natuurlijk makkelijker een offerte aanvragen dan wanneer u dit nog niet zeker weet. We kunnen dan kijken naar waarvoor u de ruimte wilt gebruiken. Naar aanleiding van alle zaken die u belangrijk vindt voor de uitbouw geven wij een advies.

 

Inzicht krijgen in de ruimte

Wat fijn is om zelf een beeld te krijgen van de ruimte die u uit wilt bouwen is om buiten al het gebied af te bakenen. Als u tegels heeft dan zou u met stoepkrijt op de grond het gebied kunnen aftekenen en invullen. Dit is ook mogelijk met paaltjes en touw. Online zijn natuurlijk ook fijne programma’s beschikbaar waar een kamer in te richten is. Op deze manier kunt u gemakkelijk bekijken of de ruimte goed kan dienen waarvoor u dat in gedachten heeft. Dit kunt u ook doen als u een ander project in gedachten heeft. Zo zijn veel online programma’s waar u mooi al kunt bekijken wat u met de ruimte kunt doen. Uiteraard doen wij dit voor u als we langskomen om de mogelijkheden te bespreken.