Skip to content

Timmerbedrijf Gouda

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf om een uitbouw te realiseren dan kunt u ons timmerbedrijf in Gouda zeker benaderen. Een uitbouw creëert extra ruimte in uw huis. Het zorgt voor extra licht en vooral extra leefruimte. Een uitbouw verschilt van een aanbouw of serre. Bij een uitbouw zorgen we ervoor dat uw huidige woonruimte wordt vergroot. We bouwen dan letterlijk naar buiten. Bij een aanbouw wordt een ruimte aan huis gebouwd. De buitenmuren blijven dan staan en we maken een deur tussen de ruimte. Bij een serre ziet u vaak veel meer ramen. De serre kan open zijn maar ook deels afgesloten van het huis worden gemaakt. Naast ons timmerbedrijf in Gouda kunt u ook contact opnemen als u op zoekt bent naar een bouwbedrijf in Waddinxveen, een bouwbedrijf in Reeuwijk een bouwbedrijf in Moordrecht.

Soorten uitbouw

Naast een uitbouw kunt u dus ook kiezen voor een aanbouw of een serre. Afhankelijk van wat u zoekt in een ruimte kunt u de keuze tussen deze soorten projecten gaan maken. De voor en nadelen kunnen we zeker ook met u bespreken. Daarom is het handig dat ons timmerbedrijf in Gouda op bezoek komt om alles te bespreken. Naast een uitbouw, aanbouw en serre is namelijk meer mogelijk. Een bijgebouw is ook nog een optie. Dit wordt vaak gedaan als u een aparte ruimte bij uw huis wilt.

timmerbedrijf gouda

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Voordelen van een uitbouw

Door een uitbouw te realiseren trekt u het huis letterlijk een stukje naar achter of naar voren. Dit kan veel meer leefruimte creëren. Zo kunt u ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de woonkamer of de eetkamer een stuk groter wordt. Als u een extra werkplek nodig heeft dan kan een uitbouw hier ook ideaal voor zijn zo wordt extra ruimte gecreëerd zonder dat het een afgesloten gevoel geeft. U zit niet in een klein aangebouwd hok maar eerlijk in de open ruimte. Als u juist behoefte heeft aan een afgesloten werkplek of hobbyplek dan is een aanbouw een aanrader.

timmerbedrijf gouda
"Timmerbedrijf Henri heeft conform afspraak producten opgeleverd. Netjes gewerkt, met een mooi resultaat."
Mark

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Timmerbedrijf in Gouda

Ons timmerbedrijf in Gouda kan ontzettend goed helpen met het realiseren van uw project. Als u voor andere klussen naast de uitbouw nog een klusjesman in Gouda zoekt dan kunnen wij zeker ook helpen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle klussen rondom uw huis in één keer gerealiseerd zijn. Daarnaast kan dit ook als u ergens anders woont. Zo hebben wij een klusbedrijf in de omgeving van Waddinxveen. Onze klusjesman uit Waddinxveen en onze timmerman uit Waddinxveen kunnen u snel helpen. Ons timmerbedrijf in Waddinxveen is gespecialiseerd in veel klussen rondom het uitbouwen van uw huis.