Skip to content

Timmerman Gouda

Er zijn verschillende timmerwerkzaamheden die ik voor u uit kan voeren. Misschien wilt u wel een recreatiewoning laten plaatsen op een chaletpark, of misschien wilt u wel een nieuwe blokhut met overkapping in uw tuin laten plaatsen? Bij het uitvoeren van verschillende timmerwerkzaamheden ben ik als timmerman in Gouda u graag van dienst. Als timmerman heb ik jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor beschik ik over een groot netwerk met diverse vakspecialisten in de bouwbranche. Daarnaast kom ik de afspraken die ik met u maak goed na. Het is immers belangrijk dat u voor en tijdens het uitvoeren van de timmerwerkzaamheden weet waar u aan toe bent. Naast dat ik u bij de uitvoering van verschillende timmerwerkzaamheden van dienst kan zijn, kan ik u ook van dienst zijn bij verschillende andere bouwwerkzaamheden.

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Andere bouwwerkzaamheden

Er zijn verschillende bouwwerkzaamheden te verzinnen waarbij het van belang is dat u op zoek gaat naar de juiste vakspecialisten. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een nieuwbouwwoning, het strippen van een woning, het plaatsen van een uitbouw of overkapping, etc. Voor de uitvoering van al deze werkzaamheden bent u bij mijn bouwbedrijf in Gouda aan het juiste adres. Naast timmerman Gouda, kan ik u als aannemer in Gouda ook van dienst zijn. Wanneer u bouw- of verbouwplannen hebt, heeft u deze plannen naar alle waarschijnlijkheid al uitgewerkt in uw hoofd, maar kunt u vastlopen bij de uitvoering van deze werkzaamheden. Voor de uitvoering van verschillende bouwwerkzaamheden schakel ik de juiste vakspecialisten in.

Timmerman Gouda
"Henri had snel tijd om een tussenwand en een deur bij ons thuis te zetten. Na snel en hard te hebben gewerkt was hij in 1 weekend al klaar.
Zeer tevreden over het resultaat en de arbeidsethos, aanrader."
Willem

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

De juiste vakspecialisten

Het is belangrijk dat u blij bent met het uiteindelijke resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden. U wilt namelijk niet met een onaf bouwproject blijven zitten. Als timmerman in Gouda zorg ik ervoor dat u meer dan blij bent met het uiteindelijke resultaat. Als er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld het aanleggen van elektriciteit, ga ik als timmerman in Gouda op zoek naar de juiste vakspecialisten. Pas wanneer u blij bent met het eindresultaat, ben ik dat ook. Ik lever enkel vakkundig werk en elke klus wordt snel, secuur en accuraat opgepakt. Daarnaast zorg ik voor een nette afhandeling. Heeft u werkzaamheden die u uit wilt laten voeren door een timmerman in Gouda, neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat we uw persoonlijke wensen en behoeften kunnen bespreken.