Skip to content

Bouwbedrijf Waddinxveen

Ons bouwbedrijf in Waddinxveen is gespecialiseerd het realiseren van verschillende projecten zoals het bouwen van een uitbouw, aanbouw en het renoveren van uw huis. Ons bouwbedrijf in Waddinxveen is veel meer dan een standaard bedrijf, zo zijn wij een gespecialiseerd timmerbedrijf in Waddinxveen. Onze timmerman in Waddinxveen helpt u graag met verschillende projecten zoals het uitbreiden van een slaapkamer, het renoveren van uw bijkeuken en andere projecten in en om uw huis. Wij hebben een ervaren en professioneel team die ook in de omgeving inzetbaar is. Zo kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Reeuwijk, een bouwbedrijf in Moordrecht of een timmerbedrijf in Gouda.

Ons klusbedrijf in Waddinxveen

Als u een klein of groot project heeft dan sturen wij graag onze klusjesman(nen) uit Waddinxveen of Gouda, of een heel gespecialiseerd team. Afhankelijk van de grootte en de uitdaging van het project hebben wij verschillende mensen paraat staan die graag helpen. Zo hebben wij een team met verschillende vaklui en werken wij samen met bedrijven in de omgeving. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de stijl en uitvoering past bij wat u in gedachten heeft. Bij een kleinere klus kunne we dan ook snel starten. Als het gaat om een groter project dan zullen we meedenken om alle mogelijkheden en de materiaalkeuze besproken te hebben. Zo zorgen we ervoor dat alle mogelijkheden bekeken zijn.

bouwbedrijf waddinxveen

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

De start van een project met bouwbedrijf Waddinxveen

Voordat de bouw van start gaat zullen wij eerst een persoonlijk gesprek hebben. Hierin nemen wij alle wensen en mogelijkheden door. Alle bijzonderheden voor de bouw komen aan bod. We zullen goed kijken naar alle mogelijkheden zodat u zeker de juiste keuzes met ons kunt maken. Als u kiest voor bijvoorbeeld een uitbouw dan zijn weer hele andere mogelijkheden van toepassingen dan bij een renovatie. Dit is voor ons zeer interessant.

bouwbedrijf waddinxveen
"Het plaatsen van een erker in ons huis (een gemeentelijk monument) was een precieze klus. Keurig en geduldig uitgevoerd, precies volgens de vergunningsvoorwaarden. Ook fijn dat jullie terugkwamen toen de afwerking op enkele punten nog wat moest worden bijgewerkt. Dank aan Timmerbedrijf Henri!"
Marco

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Het belang van goede materialen

De materialen die we gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Alles van het type hout tot de materialen voor de fundering zijn met zorg uitgekozen. Denk hierbij ook aan de verschillende types glas zoals de keuze tussen dubbelglas of hr++ glas. Zelf bij isolatie zijn er verschillende keuzes in materialen die we kunnen gebruiken. Samen met u kunnen we kijken naar alle mogelijkheden. Zo kunnen we een duurzaam project realiseren of juist de kosten besparen zodat binnen een bepaald budget uw project gerealiseerd kan worden. We besparen echter nooit op kwaliteit. We raden daarom ook altijd aan om de keuzes met ons te bespreken.