Skip to content

Bouwbedrijf Reeuwijk

Wij zorgen ervoor dat uw project tot in de kleinste details wordt gerealiseerd. Onze bouwbedrijf in Reeuwijk werkt nauw samen met verschillende professionals in ons veld. Zo kunt u ook contact opnemen met ons bouwbedrijf in Waddinxveen, ons bouwbedrijf in Moordrecht en daarnaast ons timmerbedrijf in Gouda. Al onze werknemers zijn gecertificeerd en aangesloten bij diverse verenigingen zoals BouwGarant. Daarnaast werken wij dus samen met andere professionals uit de omgeving. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw plan nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Bouwbedrijf in de omgeving van Reeuwijk

De bouwplannen worden dan ook uitvoerig met u besproken voordat we aan de slag gaan. Ons bouwbedrijf in Reeuwijk gaat kijken welke professionals geschikt zijn voor uw klus. Als ons klusbedrijf in Waddinxveen eerder tijd heeft dan schakelen wij die in zodat u snel geholpen wordt. Onze klusjesman en timmerman in Waddinxveen of Gouda is snel inzetbaar voor kleine projecten en het timmerbedrijf in Waddinxveen is ook snel inzetbaar. Nadat we de plannen besproken hebben kunnen we met u kijken wat allemaal nodig is om het project te realiseren. Daarnaast zorgen we ervoor dat zo snel mogelijk een team klaar staat om aan de slag te gaan.

Bouwbedrijf Reeuwijk

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Bouwplannen bespreken

Voordat de bouw of renovatie start zullen we er dan ook voor zorgen dat alles voor u en voor ons duidelijk is. Wanneer wij goed beeld hebben van de plannen kunnen wij een planning en kostenplaatje opstellen. Hierin staat alles opgenomen wat we uit gaan voeren. De materialen en manuren zijn tevens opgenomen. Door een duidelijke offerte op te stellen zorgen we voor een transparant proces. Wanneer het bouwplan akkoord is, gaat ons Bouwbedrijf in Reeuwijk zo snel mogelijk aan de slag.

bouwbedrijf reeuwijk
"Timmerbedrijf Henri heeft conform afspraak producten opgeleverd. Netjes gewerkt, met een mooi resultaat."
Mark

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Realiseren van het project

Tijdens de bouw houden we u op de hoogte van de vorderingen. Wij nemen contact op zodra bepaalde mogelijk of problemen zich voordoen. Gelukkig is dit altijd van te voren in te zien wanneer we naar het project kijken. Als het bijvoorbeeld om een renovatie van een oude badkamer gaat zien we vaak van te voren als waar eventuele problemen met leidingwerk of andere zaken zich voor kunnen doen. Alle eventuele problemen en mogelijkheden nemen we dan ook van te voren met u door. Wanneer we eenmaal bezig zijn dan komt u nooit voor nare verrassingen te staan. Budgettair gezien is dit ook fijn zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Neem gerust contact op met ons Bouwbedrijf in Reeuwijk.