Skip to content

Aftimmering

Voor de complete aftimmering van de verschillende ruimtes van uw huis, kunt u terecht bij Timmerbedrijf Henri. Zo zijn we uw betrouwbare partner als het gaat om hoogwaardige timmerwerk op maat en werken we met passie om uw wensen te realiseren. Of het nu gaat om algemene aftimmering van een grootschalig project, of de aftimmering van uw kozijnen of zolder. Bij Timmerbedrijf Henri bent u aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. We kunnen u snel tot dienst zijn!

Waarom aftimmerbedrijf Henri?

Met jarenlange ervaring zijn we trots op ons vakmanschap. Ons team heeft dan ook een scherp oog voor detail en we streven elke keer weer naar een prachtig eindresultaat voor elk project. Uiteraard zijn geen twee huizen hetzelfde en daarom geloven we een maatwerk. We luisteren dan ook aandachtig naar uw wensen en passen onze aftimmering aan om daaraan te voldoen. Daarnaast kunt u rekenen op kwaliteit en een duurzame aftimmering. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en hout met een FSC-keurmerk. Voor ons is het ook belangrijk dat u als klant centraal wordt gezet. We zorgen dan ook voor transparante en duidelijke communicatie gedurende het gehele proces. U kunt rekenen op onze expertise en de deskundigheid van onze timmermannen! Ontdek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Aftimmering img2

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Aftimmering kozijn

Ziet u graag de aftimmering van uw kozijnen? Dan bent u Timmerbedrijf Henri aan het juiste adres! Kozijnen zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook een essentieel onderdeel van het uiterlijk van uw woning. Onze vakmensen verzorgen graag de gehele aftimmering van de kozijnen, zodat het naadloos aansluit op de rest van uw woning. Of het nu gaat om het verfraaien van bestaande kozijnen of het creëren en aftimmeren van nieuwe, u bent verzekerd van een prachtig eindresultaat! Zo gebruiken we moderne technieken en enkel hoogwaardige materialen. U heeft veel mogelijkheden als het gaat om de aftimmering van kozijnen. Laat uw wensen horen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Aftimmering
"Henri is een echte professional. Waar niemand het aandurfde om een stellage te bouwen aan de zijkant van ons huis in de binnenstad van gouda, kwam Henri met de oplossing. We zijn hem dankbaar en heel tevreden. Zowel over zijn werk als over hem als persoon en de communicatie."
Louise

Aftimmerwerk

Ook voor algemeen timmerwerk kunt u bij ons terecht. Van fijn timmerwerk tot het maken van een gehele dakkapel of uitbouw. U kunt altijd rekenen op maatwerk, afgestemd op uw wensen. Afhankelijk van uw bouwproject kunt u ook bij ons terecht voor het bedekken van de ruwe bouwelementen zoals balken, leidingen, bekabeling en andere structurele elementen van een woning. Dat gebeurt praktisch, maar ook met oog voor detail en uitstraling. We begrijpen dat de aftimmering voor een groot deel de uitstraling bepaalt. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief aftimmerwerk voor zowel het exterieur als interieur. Zo bent u verzekerd van een prachtige én duurzame afwerking!

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Aftimmering zolder

Schreeuwt uw zolder om aandacht en is een aftimmering noodzakelijk? U kunt uw zolder transformeren tot een functionele en sfeervolle ruimte. Zo is het mogelijk om uw zolder te transformeren tot een extra slaapkamer, kantoorruimte of een speelkamer. Maar ook als simpelweg een renovatie wenselijk is, kunt u op ons rekenen. Onze vakmensen maken het mogelijk met hun ervaring en expertise. Bent u benieuwd naar onze aftimmering mogelijkheden en de kosten? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door uw gegevens achter te laten. Een belletje is uiteraard ook mogelijk. We luisteren graag naar uw wensen en komen graag bij u langs op locatie voor een bezichtiging van de werkzaamheden.