Skip to content

Timmerwerk op maat

Op zoek naar timmerwerk op maat? U hoeft niet verder te zoeken. Het team van Timmerbedrijf Henri staat klaar voor al uw gewenste timmerwerk. Van de aftimmering van wanden en plafonds, tot aan kozijnwerk en betimmeringen van leidingen en kabels. Wij zorgen voor duurzaam timmerwerk en u staat als klant altijd op nummer één. Bekijk onze eerder projecten en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Werk timmerman

Bij Timmerbedrijf Henri kunt u terecht voor fijn timmerwerk, maar ook voor het bouwen en installeren van houten constructies, plaatsen van deuren, ramen en kozijnen en het construeren van houten vloeren, muren en plafonds. Met een passie voor timmerwerk garanderen onze vakmensen kwaliteit. We luisteren graag naar uw wensen en maken van uw ideeën een werkbaar plan. Bij het realiseren van uw droomwoning begrijpen we dat u geen lange tijd wilt wachten totdat u kunt intrekken en daarom werken we zo efficiënt mogelijk, en dat voor scherpe tarieven! We vinden het dan ook belangrijk om de kosten laag te houden, zodat u ongeacht uw budget verzekerd bent van kwalitatief timmerwerk op maat.

Timmerwerk op maat

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Timmerwerk in Nederland

Als u timmerwerk op maat wenst, dan is afstand geen probleem. Zo zit ons timmerbedrijf in Gouda, maar we zijn regelmatig onderweg om timmerwerkzaamheden uit te voeren. Van een klein project tot aan een grootschalig nieuwbouwproject, onze vakmensen staan paraat. We hebben al vele projecten succesvol mogen afronden en zetten ons graag in voor uw project! Daarvoor gebruiken we de beste tools en hoogwaardige materialen. Zo maken we uitsluitend gebruik van hout met een FSC-keurmerk en onze vakmensen hebben veel oog voor detail. Van structurele constructies tot aan de afwerking, bij Timmerbedrijf Henri bent u verzekerd van duurzaam timmerwerk op maat.

Timmerwerk op maat
"Timmerbedrijf Henri heeft conform afspraak producten opgeleverd. Netjes gewerkt, met een mooi resultaat."
Mark

Afbouwtimmerwerk

Ook als het gaat om afbouw timmerwerk op maat, bent u bij Timmerbedrijf Henri aan het juiste adres! Een goede basis en details maken het verschil en daarom zorgen we voor afbouwtimmerwerk dat uw ruimte echt zal transformeren. Zo kunt u bij ons terecht voor de afwerking van trappenhuizen en het installeren van ingebouwde kasten, maar ook voor het plaatsen van sierlijsten en divers interieur timmerwerk. Met ons timmerwerk op maat bent u verzekerd van kwaliteit en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Timmerwerk van uw dak

Heeft u timmerwerk nodig voor uw dak? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen. Zo bieden we timmerwerk op maat voor uw dak dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid. Van complete dakconstructies of daksparren, tot aan houtbewerkingen en onderhoud om uw dak te versterken, u bent bij Timmerbedrijf Henri aan het juiste adres. Zo hebben onze vakmensen jarenlange ervaring en we luisteren graag naar uw wensen. Er is dan ook veel mogelijk als u kiest voor ons maatwerk.

Kies voor Timmerbedrijf Henri

Wenst u timmerwerk op maat? Timmerbedrijf Henri staat voor u klaar. U bent verzekerd van houten elementen die perfect aansluiten op de rest van uw huis. We zorgen voor een fraaie afwerking en luisteren vooral naar wat u voor ogen heeft. Of het nu gaat om houten kasten of andere meubelstukken, of het maken van een overkapping of tuinhuis. Wij zorgen voor kwalitatief timmerwerk voor elk budget. Bent u benieuwd naar de kosten voor ons timmerwerk op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan op de website of neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.