Skip to content

Klusjesman Gouda

Als u op zoek bent naar meer ruimte in uw woning dan kan onze klusjesman Gouda goed helpen. Verschillende soorten projecten zij mogelijk om meer ruimte in uw huis te creëren. Zo kunt u ervoor kiezen om een extra ruimte te creëren door een aanbouw of bijgebouw te laten plaatsen. Ook kunt u ervoor kiezen om de bestaande ruimte te vergroten door een muur te laten verwijderen of een uitbouw te realiseren. Als u opzoek bent naar een klusjesman in Gouda kunt u ook contact opnemen als u op zoekt bent naar een timmerbedrijf in Gouda, bouwbedrijf in Waddinxveen, een bouwbedrijf in Reeuwijk een bouwbedrijf in Moordrecht.

Meer ruimte creëren

Zo kunt u ervoor kiezen om binnen uw huis aanpassingen te maken of buiten uw woning aanpassingen te maken. Door een tussenmuur te verwijderen of een boog te maken in een muur zal veel meer lichtinval mogelijk zijn. Een open keuken geeft al veel meer ruimtelijk gevoel dan een aparte keuken. Wij kunnen ook tips geven over hoe de ruimte na een verbouwing benut kan worden om zo alles uit de ruimte te halen. Een uitbouw, bijgebouw of aanbouw kan ook ruimte creëren. Waarbij een uitbouw de ruimte groter maakt zal een aanbouw en bijgebouw zorgen voor een extra aparte ruimte.

klusjesman gouda

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Soorten uitbouw

Verschillende soorten projecten zijn dus mogelijk als u meer ruimte wilt. Een uitbouw, aanbouw of serre is een veel gekozen manier om extra ruimte te creëren. Afhankelijk van het doel van de extra ruimte kan gekeken worden naar het soort bouwproject dat passend is bij uw wensen en uw woning. In een gesprek kan ons bouwbedrijf in Gouda U helpen met het maken van de juiste keuze. Naast een uitbouw, aanbouw of serre kan een bijgebouw ook nog een goede optie zijn. Een bijkeuken is hier een goed voorbeeld van. Zo kunt u een extra keukentje realiseren in deze ruimte. Vaak wordt deze ruimte ook wel als washok gebruikt. We kunnen dan aansluiting maken voor de wasmachine en/of wasdroger. Een bijkeuken kan ook heel geschikt zijn als u huisdieren heeft. Deze extra ruimte kan dan ideaal gebruikt worden.

klusjesman gouda
"Henri is een echte professional. Waar niemand het aandurfde om een stellage te bouwen aan de zijkant van ons huis in de binnenstad van gouda, kwam Henri met de oplossing. We zijn hem dankbaar en heel tevreden. Zowel over zijn werk als over hem als persoon en de communicatie."
Louise

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Voordelen van een open ruimte

Door een ruimte open te maken creëert u meer licht en meer ruimtelijk gevoel. Een muur verwijderen kan soms al genoeg doen om de ruimte meer open te maken. Dit geeft al een heel ander leef gevoel. Als de ruimtes zelf klein zijn en u te veel opbergruimte verliest door een muur te verwijderen dan kan een uitbouw ideaal zijn. Er is letterlijk meer leefruimte. Een uitbouw kan zo gemaakt worden dat er veel licht binnenkomt. Door ramen te kiezen die van het plafond naar beneden reiken krijgt u een prachtig effect. Als u liever de muren als extra ruimte wilt gebruiken kunt u er ook voor kiezen door een deel van las te laten maken en een deel als muur neer te zetten. Van alles is mogelijk.

Naast ons klusbedrijf in Gouda kan ons timmerbedrijf in Waddinxveen hier ook goed mee helpen. Als u in de buurt woont van deze regio dan kan ons klusbedrijf in Waddinxveen het project voor u realiseren. Onze timmerman in Waddinxveen en klusjesman in Waddinxveen kunnen als het nodig is een heel team samenstellen om een perfect resultaat te garanderen.