Skip to content

Bouwbedrijf Moordrecht

Bouwbedrijf Moordrecht

Ons bouwbedrijf in Moordrecht staat klaar om u te helpen met uw project. Wij realiseren alle an kleine renovaties tot grote verbouwingen. Doordat wij in de hele omgeving werken kunt u ook contact met ons opnemen als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Reeuwijk of een bouwbedrijf in Waddinxveen. Ons team bestaat uit een team van gepassioneerde timmermannen. We werken nauw samen met een team verschillende vaklui. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een gespecialiseerd team klaar hebben staan.

 

Contactgegevens

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Post adres

Ambachtsstraat 39,
2802 AM Gouda

bouwbedrijf gouda

Klusbedrijf in Waddinxveen

Voor alle mogelijke bouw en renovatieprojecten hebben wij een team klaar staan. Ons timmerbedrijf in Waddinxveen heeft altijd de juiste timmerman uit Waddinxveen of klusjesman uit Waddinxveen klaarstaan. Neem contact met ons op en vertel in grove lijnen wat u graag zou willen. In een gesprek zullen wij dan alles bespreken wat mogelijk is. Afhankelijk van bijvoorbeeld de duurzaamheid, omgeving, bestaande factoren, budget en de stijl van uw woningen nemen wij een aantal voorbeelden met u door. Op deze manier heeft u een beter idee van wat er allemaal mogelijk is. U kunt natuurlijk ook zelf een aantal voorbeelden laten zien en wensen doorgesproken. Dit kunnen wij helemaal doorvertalen naar een passend plan om vervolgens realiseren bij uw woning.

 

Timmerbedrijf Gouda

Naast ons bouwbedrijf in Moordrecht staat onze klusjesman in Gouda ook altijd paraat. Als u snel een klus in huis gedaan wilt hebben kunnen wij onze klusjesman of ons team naar u toesturen. Voor relatief kleinere klussen zoals het plaatsen van een tussenwand zal snel iemand klaarstaan. Dit kan dan ook in een korte tijd gerealiseerd worden. Als u een grote uitbouw of aanbouw wilt dan zorgen wij ervoor dat we een uitgebreid team van gecertificeerde vaklui via ons bouwbedrijf in Waddinxveen inzetten.

Van aanvraag tot realisatie

Wij realiseren graag een project voor u met ons bouwbedrijf in Moordrecht. Van een bescheiden uitbouw tot een bijzonder bouwwerk. Nadat de aanvraag indient is gaan we er rustig met u voor zitten. We kunnen uitgebreid alle opties doornemen. Alle mogelijkheden die binnen uw budget passen en binnen de stijl van de woning kunnen besproken worden. We denken dan ook graag met u mee om het meest mooie resultaat haalbaar te laten maken. Immers geniet u van een bouwproject nog jaren na. We willen ervoor zorgen dat de uitbouw, de extra slaapkamer, die leuke walk in closet of wat u ook maar in gedachten heeft zo mooi mogelijk gerealiseerd worden.