Skip to content

Aanbouw

Wilt u een uitbreiding van uw bestaande leefruimte? Een op maat gemaakte aanbouw biedt uitkomst. Als ervaren timmerbedrijf begrijpen we dat een aanbouw niet alleen zomaar een extra ruimte is, maar ook een uitbreiding is van uw leefstijl. Of het nu gaat om meer ruimte creëren voor een groeiend gezin, voor een thuiskantoor of u wilt genieten van uw tuin, Timmerbedrijf Henri staat klaar om uw wensen te vervullen. Zo zetten we u als klant op nummer één en kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Een aanbouw plaatsen

Wilt u een aanbouw laten plaatsen? Dan brengen we eerst uw wensen in kaart. Want elke woning is uniek, net als uw wensen en behoeften. Wij zetten ons in om een prachtige aanbouw te realiseren die niet alleen praktisch is, maar ook goed aansluit op de rest van je woning. Van de ontwerpfase tot de laatste afwerking, bent u verzekerd van transparante communicatie en een duidelijke planning. Met het oog op detail zorgen we voor extra leefruimte en meer comfort.

Wat kost een aanbouw

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Wat kost een aanbouw aan huis?

Bent u benieuwd naar de kosten voor een aanbouw aan huis? We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Op basis van de mogelijkheden, uw wensen en budget, maken we een heldere en gedetailleerde offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo streven we ernaar om binnen het gestelde budget te werken zonder in te leveren op kwaliteit. De prijs kan sterk variëren en is afhankelijk van uw wensen. Het grotere timmerwerk is dan ook op aanvraag, zodat we de situatie goed kunnen bekijken. In de meeste gevallen kunnen we u al wel vrij snel een indicatie geven.

Eind resultaat aanbouw-bovenbouw.
Henri heeft voor ons een aanbouw geplaatst en we zijn erg professioneel geholpen. Henri denkt goed met je me!
Rowan

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Aanbouw als bijkeuken

Komt u ruimte tekort in de keuken? Een bijkeuken biedt een uitkomst. Zo is de extra verkregen ruimte een ideale oplossing voor extra opslagruimte, wasruimte of simpelweg een tweede keuken. Wij creëren een op maat gemaakte oplossing die perfect zal aansluiten op uw bestaande keuken. Zo wordt uw bijkeuken een waardevolle toevoeging aan uw huis. Van de aansluitingen tot aan de afwerking en verlichting, Timmerbedrijf Henri realiseert de gehele aanbouw.

Ontdek de mogelijkheden

We begrijpen dat een aanbouw meer is dan alleen wat extra vierkante meters. Als u van plan bent om te gaan investeren in uw woning, dan verwacht u kwaliteit en een geweldig eindresultaat. Wij staan klaar om dat te realiseren. Of het nu gaat om een bijkeuken of een ander soort aanbouw, u bent verzekerd van vakmanschap en een resultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op of laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte.