Skip to content

Over ons

Wie zijn wij?

Ik ben 24 jaar oud en heb passie voor hout. Van een bouwval een gedroomd eindresultaat maken is iets wat ik bijzonder graag doe. Steeds weer geeft het eindresultaat mij een enorme boost om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Op die manier blijf ik volop plezier houden in de werkzaamheden en weet ik dat geen dag hetzelfde is. Ik ben nog jong, maar buitengewoon ambitieus. Ondernemen zit mij in het bloed. Op mijn veertiende was ik bezig met het in elkaar knutselen van zelf ontworpen vogelhuisjes die ik vervolgens probeerde te verkopen. Dat deed ik in eerste instantie binnen mijn kennissenkring, al vrij snel kwam er echter ook interesse van buitenaf. Ik ontwierp een eigen visitekaartje en bouwde al op mijn zestiende een eigen webshop. Op die leeftijd startte ik ook aan een werk- leertraject. Begin 2020 besloot ik me vervolgens in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. En nu maak ik elke dag opnieuw mijn en uw dromen waar. 

Wat doen wij?

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Voor ons geldt het aloude adagium ‘kan niet bestaat niet’. We werken veel met hout en grenzen kennen we op dat vlak dan ook niet. Dit voor zowel werkzaamheden binnen als buiten en dat steeds van A tot Z. Geen berg is ons te hoog en ook voor een verbouwing of aanbouw kunt u prima bij ons terecht. Neem dus geheel vrijblijvend contact op voor een vrijblijvende offerte. Wilt u alleen advies? Ook dan kunt u uiteraard altijd bij ons aankloppen.

Kies voor Timmerbedrijf Henri

Experts

Aandacht

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Betrouwbaar

Betrouwbaar

hamer

Nauwkeurig

Hoewel wij werken met één vaste kracht, werken we achter de schermen samen met andere mensen en partijen. Om die reden spreken we bij voorkeur in de we-vorm en hebben we het over ‘ons’. Het is de bedoeling dat er straks meer mensen aangenomen worden waardoor ik nog veel meer mensen van dienst kan zijn. Op die manier worden we ook minder afhankelijk van externe partijen. Ben je geïnteresseerd in een carrière als timmerman? Bel of mail me dan gerust.

Samenwerking met anderen partijen

Als hoofdaannemer werken we graag samen. Wat dat betreft hebben we een breed en betrouwbaar netwerk opgebouwd met bedrijven met dezelfde visie. Deze bedrijven willen net als ons snel en zeer vakkundig uw timmer of (ver)bouw wensen realiseren. Wij houden de lijnen met onze onderaannemers zo kort mogelijk. Met onze eigen expertise en die van de onderaannemers staan we borg voor altijd het beste eindresultaat.

Milieuvriendelijk

U kunt ons omschrijven als een jong, ambitieus en zeer dynamische onderneming. We werken zeer efficiënt en proberen in alle gevallen zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. We trachten bijvoorbeeld de bouwstof elke dag opnieuw tot een minimum te beperken. Dit ter bescherming van onze specialisten en de omgeving. Ons doel is om zo weinig mogelijk bouw- en sloopafval te produceren. We scheiden restafval of recyclen dit. Daardoor kunt u onze werkwijze als zeer milieuvriendelijk omschrijven.