Ik Henri, 21 jaar met een passie voor hout en van een ‘bouwval’ een droom eindresultaat creëren, vooral het eindresultaat zien geeft mij een boost om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan, zo zorg ik er voor dat ik plezier houdt in m’n werk en er geen één dag het zelfde is. Jong en ambitieus, al vanaf mijn jongere jaren sprak het ondernemen mij aan, zo was ik al op mijn 14e bezig met het in elkaar knutselen van eigen ontwerpte vogelhuisjes die ik vervolgens ging verkopen, eerst in de kennis kringen maar al vrij snel van deur tot deur, op kraampjes/verkopingen. En begon ik met het ontwerpen van eigen visitekaartjes, en had ik op mijn 16e een eigen webshop gebouwd. Door dat ik op mijn 16e een leerwerken traject in ging had ik geen tijd meer voor deze hobby en is dit uiteindelijk komen te vervallen, tot dat ik in Januari 2020 besloot om me in te gaan schrijven bij de Kamer van koophandel. En om mijn kinderdroom achter na te gaan.

Wie zijn wij?

Op dit moment hebben wij nog maar één vast persoon. Wel zijn er achter de schermen meerdere mensen en partijen betrokken waardoor wij doorgaans de term ‘wij of ons’ gebruiken. Zo wil ik ‘Henri’ binnen nu en een korte periode meer vaste mensen intern hebben om zo meer werk aan te kunnen en minder onafhankelijk te worden van het plannen met onderaannemers. solliciteren, als timmerman of vanuit een bouw perspectief? Bel of mail gerust

Wat doen wij?

Bij Timmerbedrijf Henri willen wij geen uitdaging uit de weg gaan en gebruiken wij vaak het motto ‘’kan niet bestaat niet’’ Wij werken veel met hout en zijn hier in geen grenzen voor ons, voor zowel binnen als buiten van A tot Z? wij gaan geen uitdaging uit de weg. Ook voor een verbouwing of aanbouw kunt u bij ons terecht, neem gerust contact op voor een vrijblijvend offerte, of alleen wat advies? dat kan natuurlijk ook.

Timmerman Gouda
Menu
×

Welkom bij Timmerbedrijf Henri

We helpen u graag

× Hoe kan ik je helpen?