Skip to content

Timmerman Waddinxveen

Bent u op zoek naar een Timmerman in Waddinxveen omdat u wilt gaan verbouwen? Dan bent u zeker welkom bij ons klusbedrijf in Waddinxveen. Als timmerman in Waddinxveen kunnen we in de gehele omgeving projecten realiseren. Zo werken we ook in de omgeving dus wanneer u op zoek bent naar een timmerbedrijf in Gouda, bouwbedrijf in Moordrecht, bouwbedrijf in Reeuwijk en dus een bouwbedrijf in Waddinxveen, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Bouwprojecten in huis

Als u een licht en open huis wilt dan zijn verschillende projecten in de woonkamer mogelijk. U kunt hierbij aan verschillende projecten denken zonder dat een eventuele uitbouw of aanbouw noodzakelijk is. Denk hierbij aan projecten waar u binnenshuis een aparte kamer realiseert of juist meer ruimte. Wanneer een kamer en suite aangepast moet worden dan kunnen wij hiervoor veel betekenen. Onze timmerman in Waddinxveen kan bijvoorbeeld nieuwe deuren maken die veel licht doorlaten. De deuren kunnen zo gemaakt worden bij de stijl van uw interieur passen. Zo kan een relatief klein project als het laten maken van nieuwe deuren de woningen een hele andere sfeer geven. Een ander project kan bijvoorbeeld zijn dat een tussenwand geplaatst wordt om zo juist een afzonderlijk deel in huis te creëren.

Timmerman timmerwerk Waddinxveen

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Alles aangepast aan uw wensen

Onze ervaren timmerman uit Waddinxveen kan alles dit helemaal op maat en smaak maken. Wanneer de kamer helemaal opnieuw ingedeeld moeten worden dan kunnen wij dit ook doen. We kunnen muren of deuren verwijderen en dit opnieuw indelen. Ons klusbedrijf in Waddinxveen is zeker ervaren met zulke projecten. Zo kunnen we na het verwijderen van een muur, kamer en suite deuren of een keuken een hele nieuwe indeling realiseren. We kunnen de ruimte open maken door een boog in een muur te maken. Als een muur niet dragend is dan kunnen we de hele muur verwijderen. Ook kunnen we juist een muur plaatsen of een kamer en suite weer in de originele staat terug laten keren. Onze klusjesman in Waddinxveen of Gouda kan hier zeker uitleg over geven.

Timmerman Waddinxveen
"Het plaatsen van een erker in ons huis (een gemeentelijk monument) was een precieze klus. Keurig en geduldig uitgevoerd, precies volgens de vergunningsvoorwaarden. Ook fijn dat jullie terugkwamen toen de afwerking op enkele punten nog wat moest worden bijgewerkt. Dank aan Timmerbedrijf Henri!"
Marco

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Projecten in huis

Naast verschillende projecten in de woonkamer kan onze timmerman uit Waddinxveen ook projecten realiseren in de rest van het huis. U kunt hierbij denken aan grote projecten zoals het realiseren van een bijkeuken of het verbouwen van de zolder tot slaapkamer. Kleinere projecten zoals het plaatsen van een dakkapel of het verdelen van een slaapkamer naar twee slaapkamers is ook mogelijk. Als u een idee heeft voor een project laat het dan onze timmerman uit Waddinxveen zeker weten.