Skip to content

Uitbouw

Op zoek naar manieren om uw woning te vergroten en te transformeren? Voor een uitbouw bent u bij Timmerbedrijf Henri aan het juiste adres! Zo zijn we gepassioneerd over het optimaliseren en verbeteren van een leefomgeving. Afhankelijk van het type woning dat u heeft zijn er veel mogelijkheden om uw woning te transformeren. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel of een uitbouw van de keuken. Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem contact op voor een adviesgesprek of laat uw gegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte!

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

"Het plaatsen van een erker in ons huis (een gemeentelijk monument) was een precieze klus. Keurig en geduldig uitgevoerd, precies volgens de vergunningsvoorwaarden. Ook fijn dat jullie terugkwamen toen de afwerking op enkele punten nog wat moest worden bijgewerkt. Dank aan Timmerbedrijf Henri!"
Marco

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Uitbouw met een schuin dak

Een uitbouw geeft karakter aan uw huis en bij Timmerbedrijf Henri hebben we ervaring met verschillende uitbouw projecten. We komen graag bij u langs om te kijken wat nodig is en delen vervolgens onze ideeën. Vervolgens trekken we een plan om de uitbouw zo efficiënt mogelijk te plaatsen.