Skip to content

Dakkapel

Wilt u graag een dakkapel laten plaatsen? De vakmensen van Timmerbedrijf Henri staan voor u klaar. Met een passie voor timmerwerk en renovatie kunt u rekenen op echt vakmanschap. Ontdek de mogelijkheden van onze prachtige dakkapel oplossingen door vandaag nog contact op te nemen. U kunt uw gegevens achterlaten, zodat we op korte termijn een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Neem ook gerust contact op voor meer informatie.

Dakkapel voor en achter

Droomt u van extra ruimte en licht in huis en overweegt u een dakkapel te laten plaatsen? Dan bent u bij Timmerbedrijf Henri aan het juiste adres! Zo hebben we al vele soorten dakkapellen mogen realiseren om niet alleen de leefruimte te vergroten, maar ook om zowel aan de voor- als achterkant van uw woning karakter toe te voegen. Bekijk ook vooral onze vorige projecten en ontdek hoe wij vakmanschap en oog voor detail samen laten komen, om zo de wensen van onze klanten te realiseren. Want een dakkapel voor of achter betekent ook meer natuurlijk licht. Wij zorgen ervoor dat de dakkapel zo goed mogelijk wordt afgestemd op de architectuur van uw huis. We bespreken graag de mogelijkheden op locatie.

Dakkapel

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Dakkapel voor badkamer

Wilt u een dakkapel speciaal voor de badkamer? Onze vakmensen realiseren dat graag voor u. Zo is de badkamer niet alleen een functionele ruimte, maar ook een plek voor ontspanning. Met een dakkapel voor uw badkamer zorgt u voor extra ruimte en meer licht. Zo wordt een ruimte gecreëerd waar u kunt genieten van een heerlijk bad of een verfrissende douche. U hoeft zich geen zorgen te maken over mogelijke vochtproblemen. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en garanderen een waterdichte installatie met daarnaast aandacht voor detail én functionaliteit.

Dakkapel
"Het plaatsen van een erker in ons huis (een gemeentelijk monument) was een precieze klus. Keurig en geduldig uitgevoerd, precies volgens de vergunningsvoorwaarden. Ook fijn dat jullie terugkwamen toen de afwerking op enkele punten nog wat moest worden bijgewerkt. Dank aan Timmerbedrijf Henri!"
Marco

Is een dakkapel vergunningsvrij?

Een veelgestelde vraag die we krijgen is of een dakkapel vergunningsvrij geplaatst kan worden. In de meeste gevallen is dit mogelijk, maar er zijn een aantal voorwaarden. Zo is het plaatsen van een dakkapel mogelijk aan de achterkant of zijkant van een huis als het niet in een openbaar gebied ligt, of een plat dak of ondoorzichtige zijkanten heeft. Daarnaast moet er ook gekeken worden naar de richtlijnen die de gemeente heeft opgesteld. Twijfelt u aan uw situatie? U kunt terecht bij Timmerbedrijf Henri voor deskundig advies omtrent de vergunningseisen.

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Dakkapel en dakraam

Wilt u naast een dakkapel ook een dakraam plaatsen? Onze vakmensen zorgen ervoor dat de geplaatste dakkapel en het dakraam perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo bieden we in alle gevallen maatwerk oplossingen want elke woning is uniek. Of u nu gaat voor een klassieke uitstraling of juist een moderne twist, onze vakmensen luisteren graag naar uw wensen en zorgen voor een passende oplossing zodat het zowel esthetisch als functioneel past bij uw woning. Want met het toevoegen van een dakraam zorgt u ervoor dat er meer natuurlijk licht kan binnenkomen en dat zorgt voor meer sfeer in uw huis. We zorgen er dan ook voor dat de dakkapel en het dakraam op een strategische plek wordt geplaatst.

Schakel Timmerbedrijf Henri in

Kiest u voor Timmerbedrijf Henri?  ervaring en toewijding. Zo hebben wij een passie voor verbouw en renovatie en garanderen een dakkapel die uw wensen zal overstijgen. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een dakraam of dak opbouw. Benieuwd naar de kosten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek of laat uw gegevens achter voor een offerte. We kijken graag naar uw wensen en de mogelijkheden in uw woning. Zo weet u op korte termijn waar u aan toe bent en we snel de werkzaamheden starten!