Skip to content

Nieuwe trap laten plaatsen

Een huis moet comfortabel zijn, maar ook logisch ingericht. Het moet van alle gemakken voorzien zijn, en een trap is wat dat betreft een echte basisbehoefte. Zonder trap heeft u geen toegang tot de eerste en wellicht tweede verdieping. Of dit nu een extra trap is, of een vervanging van de oude; timmerbedrijf Henri kan het voor u regelen. Een nieuwe trap laten plaatsen doet u bij ons.

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Soorten trappen

Allereerst vindt u een uiteenzetting van de soorten trappen die u kunt overwegen wanneer u een nieuwe trap gaat laten plaatsen. Natuurlijk bieden wij nog veel meer trappen aan, neem gerust contact op voor meer informatie.

Rechte trap
Rechte trappen zijn trappen zonder richtingsveranderingen. Het is zeker een van de meest voorkomende soorten trappen in zowel woningen als bedrijfspanden. Op langere trappen wordt een bordes aangebracht om de trap te onderbreken. Bouwvoorschriften vereisen dit voor verdiepingshoogten van meer dan 5 meter. Vooral in commerciële gebouwen hebben rechte trappen vaak bordessen halverwege de trap.

Sledetrap
Sledetrappen zijn zo gemaakt dat de treden van de trap zonder steun in de lucht lijken te zweven. De trapboom wordt aan één uiteinde van de treden bevestigt en kan verborgen of open zijn. Sledetrappen geven elke ruimte meer belangstelling en ruimtelijkheid.

L-vormige trap
De L-vormige trap is een variatie op de rechte trap met een bocht in een gedeelte van de trap. Deze bocht wordt meestal bereikt door op het overgangspunt een bordes aan te brengen. De bocht is vaak 90 graden, maar dat hoeft niet. Als de bordes zich dichter bij de boven- of onderkant van de trap bevindt, wordt soms gesproken van een lange L-trap of een kwartdraaitrap.

Met passie gemaakt

De kosten voor een nieuwe trap laten plaatsen

Een nieuwe trap laten plaatsen kost u natuurlijk de nodige centjes dat staat vast. De gemiddelde prijs van een nieuwe trap laten plaatsen, inclusief materiaal- en arbeidskosten, is ongeveer rond de € 1.500. Dit is natuurlijk afhankelijk van veel factoren. Wanneer u de exacte kosten van een nieuwe trap laten plaatsen wilt weten, neem dan vooral contact met ons op. Timmerbedrijf Henri doet echter veel meer dan alleen trappen plaatsen, ook voor een aannemer uitbouw en nog veel meer bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op als u benieuwd bent naar al onze mogelijkheden, of neem een kijkje op de rest van onze site.

Nieuwe trap laten plaatsen