Skip to content

Aannemer uitbouw

Een uitbouw kunt u veel plezier brengen, mits deze geplaatst wordt door een goede aannemer die een uitbouw kan plaatsen. Zo niet, brengt het u alleen maar meer ellende. Een aannemer uitbouw vindt u bij timmerbedrijf Henri. Wij leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit uitbouwen.

Onze diensten

Aanbouw

Aanbouw

Een aanbouw is een bouwkundige toevoeging aan een bestaande gebouw of woning.

Verbouw

Verbouw

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw of woning.

Timmerwerk

Timmerwerk

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende timmerwerkzaamheden

Verbouw

Aftimmering

Bij aftimmering moet u denken aan aftimmeren van een constructie of bestaande muur

Wat is een uitbouw?

Zoals de naam al zegt, is een uitbouw een uitbreiding van een bestaand huis. Een uitbouw kan een kleiner project zijn, zoals het toevoegen van een serre, of het kan uitgebreider zijn, zoals het toevoegen van een extra kamer, een keuken of een in-woning suite met een keuken en badkamer. Als u niet veel extra woonruimte nodig heeft, maar wel baat heeft bij een extra kamer, dan is een uitbouw waarschijnlijk het juiste project voor u. Als u veel meer woonruimte nodig hebt, kunt u een aanbouw met meerdere kamers of twee verdiepingen aan de zijkant van uw huis of aan de achterkant van uw huis overwegen. Niet alleen kunt u dan veel meer vierkante meters krijgen, maar het kunt u ook in staat stellen om te genieten van functies die uw huis voorheen misschien niet had.

Als uw huis bijvoorbeeld een familiekamer mist, kan een aanbouw deze alsnog mogelijk maken. En als u een extra slaapkamer of twee nodig heeft omdat uw gezin is uitgebreid, kan een extra grote uitbouw dat probleem oplossen. Hoewel u in principe een uitbouw zelf kunt realiseren, kost u dit veel tijd, energie en komen er de nodige vaardigheden bij kijken. Daarom is het handig om een aannemer uitbouw in te schakelen. Timmerbedrijf Henri is er dan speciaal voor u. Wij gaan vakkundig te werk en luisteren goed naar uw wensen.

Aannemer uitbouw
"Het plaatsen van een erker in ons huis (een gemeentelijk monument) was een precieze klus. Keurig en geduldig uitgevoerd, precies volgens de vergunningsvoorwaarden. Ook fijn dat jullie terugkwamen toen de afwerking op enkele punten nog wat moest worden bijgewerkt. Dank aan Timmerbedrijf Henri!"
Marco

Met passie gemaakt

Vraag een offerte aan

Liever direct contact?

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Hoe gaat een aannemer uitbouw te werk?

Een aannemer die een uitbouw kan plaatsen, zoals timmerbedrijf Henri, vereist vaak eerst een tekening van wat u in gedachten heeft. Deze tekening bevat (indien aanwezig of gewenst) het sanitair, leiding, elektra en ga zo maar door. Ook de afmetingen en uiteindelijke wensen wat betreft afwerking dienen in kaart te worden gebracht. Timmerbedrijf Henri, uw aannemer voor de uitbouw neemt al uw klussen zeer serieus. Wij gaan professioneel en grondig te werk, geen enkele eis is ons te gek. Hierbij hanteren wij een persoonlijke en familiale aanpak. Ook zijn wij zeer transparant; wat u ziet, is wat u krijgt.