Skip to content

Aannemer uitbouw

Een uitbouw kunt u veel plezier brengen, mits deze geplaatst wordt door een goede aannemer die een uitbouw kan plaatsen. Zo niet, brengt het u alleen maar meer ellende. Een aannemer die een uitbouw goed gaat neerzetten vindt u bij timmerbedrijf Henri. Wij leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit uitbouwen.

Contactgegevens

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Post adres

Ambachtsstraat 39,
2802 AM Gouda

Wat is een aanbouw?

Zoals de naam al zegt, is een aanbouw een uitbreiding van een bestaand huis. Een aanbouw kan een kleiner project zijn, zoals het toevoegen van een serre, of het kan uitgebreider zijn, zoals het toevoegen van een extra kamer, een keuken of een in-woning suite met een keuken en badkamer. Als u niet veel extra woonruimte nodig heeft, maar wel baat heeft bij een extra kamer, dan is een uitbouw waarschijnlijk het juiste project voor u. Als u veel meer woonruimte nodig hebt, kunt u een aanbouw met meerdere kamers of twee verdiepingen aan de zijkant van uw huis of aan de achterkant van uw huis overwegen. Niet alleen kunt u dan veel meer vierkante meters krijgen, maar het kunt u ook in staat stellen om te genieten van functies die uw huis voorheen misschien niet had.

Als uw huis bijvoorbeeld een familiekamer mist, kan een aanbouw deze alsnog mogelijk maken. En als u een extra slaapkamer of twee nodig heeft omdat uw gezin is uitgebreid, kan een extra grote uitbouw dat probleem oplossen. Hoewel u in principe een uitbouw zelf kunt realiseren, kost u dit veel tijd, energie en komen er de nodige vaardigheden bij kijken. Daarom is het handig om een aannemer in te schakelen die een uitbouw kan plaatsen. Timmerbedrijf Henri is er dan speciaal voor u. Wij gaan vakkundig te werk en luisteren goed naar uw wensen.

Hoe gaat een aannemer te werk bij het plaatsen van een uitbouw?

Een aannemer die een uitbouw kan plaatsen, zoals timmerbedrijf Henri, vereist vaak eerst een tekening van wat u in gedachten heeft. Deze tekening bevat (indien aanwezig of gewenst) het sanitair, leiding, elektra en ga zo maar door. Ook de afmetingen en uiteindelijke wensen wat betreft afwerking dienen in kaart te worden gebracht. Timmerbedrijf Henri, uw aannemer voor de uitbouw neemt al uw klussen zeer serieus. Wij gaan professioneel en grondig te werk, geen enkele eis is ons te gek. Hierbij hanteren wij een persoonlijke en familiale aanpak. Ook zijn wij zeer transparant; wat u ziet, is wat u krijgt.

Aannemer uitbouw