Skip to content

Aanbouw aannemer

Een aanbouw laten plaatsen heeft veel voordelen, mits hij ook goed geplaatst wordt. Een aanbouw aannemer vinden die zijn of haar werk goed doet, is daarom van belang. Daar heeft u ons voor, timmerbedrijf Henri. Wij plaatsen op een vakkundige manier uw aanbouw, met al uw wensen inbegrepen. Naast het plaatsen van een aanbouw doen wij nog veel meer, zoals een nieuwe trap laten plaatsen. Wat een aanbouw kan doen en hoe wij deze gaan plaatsen, vindt u hier.

Contactgegevens

Telefoonnummer

0182 604 348

Email

Info@timmerbedrijfhenri.nl

Post adres

Ambachtsstraat 39,
2802 AM Gouda

Wat is een aanbouw?

Komt u ruimte tekort? Het bouwen van een aanbouw is een mogelijk alternatief voor het verhuizen naar een andere woning. Een aanbouw kan de functionaliteit van uw huis verbeteren door u meer ruimte te geven in bepaalde gebieden. Ze kunnen ook de waarde van uw huis verhogen. Daarom is het goed om, als u een aanbouw wilt laten plaatsen en dus een aanbouw aannemer wil inhuren, duidelijke doelstellingen neer te zetten. Wat wilt u met de aanbouw bereiken? Wat zijn de belangrijkste problemen die u probeert op te lossen? Meer ruimte is een voor de hand liggend antwoord, maar graaf dieper om erachter te komen wat u precies nodig heeft in deze ruimte. 

Het hebben van duidelijke doelen is essentieel voor het plannen van de toevoeging en het krijgen van wat u echt wilt en nodig heeft. Een aanbouw kan bijvoorbeeld zorgen voor meer slaapkamers wat een toevoeging kan zijn aan een groeiend gezin. Misschien wilt u een slaapkamer en badkamer op de begane grond, omdat u ouder wordt en meer moeite heeft om naar de tweede verdieping te gaan. Voor sommige mensen gaat het om meer opslagruimte, meer werkruimte, of een keuken. Als u weet wat u wilt, is het gemakkelijker voor mij, de aanbouw aannemer, om u te helpen bij het plannen en creëren van een ideale aanbouw.

Hoe plaatst een aanbouw aannemer de aanbouw?

Allereerst moet de aanbouw aannemer een ‘blauwdruk’, een uitgebreide tekening, van de aanbouw hebben. Dat is essentieel, zodat wij precies kunnen voldoen aan uw wensen. Afmetingen, funderingen, leidingen, alles moet er op staan. Het kan handig zijn om hier een architect voor in te huren. Daarna kunnen wij aan de slag. Uw fundering zal geplaatst worden, de leidingen gelegd, de muren opgebouwd en ga zo maar door. Ook het dak wordt geplaatst. Daarna kunnen we binnen aan de slag, ramen, kozijnen, de vloer, de afwerking; alles wordt geregeld. Als u nog een aanbouw aannemer zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft omtrent een aanbouw.

Aanbouw aannemer

Voor klein onderhoud hebben wij helaas de komende periode géén mogelijkheid om dit uit te voeren in verband met de huidige bouwdrukte.

Als het om vervangen of repareren van klein onderhoud gaat, hebben wij hieronder een lijst met veel voorkomende voorbeelden:

Twijfelt u of uw aanvraag hier wel of niet onder valt of heeft u meerdere combinatie van klein onderhoud neem dan telefonisch contact met ons op.